Farbara Kraljevo Reklamacije

Tel: (+381) 64 64 28 171

Farbara Kraljevo

Reklamacije

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj (+381) 64 64 28 171. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate našu korisničku podršku na broj (+381) 64 64 28 171 ili email adresu maksimovictamara@gmail.com Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na broj (+381) 64 64 28 171 ili email adresu maksimovictamara@gmail.com

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

    • Broj Vašeg računa-Narudžbenice
    • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
    • Opis problema koji imate

    Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara za reklamacije (klikni ovde za obrazac za reklamacije) ili pozivanjem broja telefona (+381) 64 64 28 171

    U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

    U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi “InterCont Trade” (Farbara Kraljevo) već trošak pada na teret kupca.

    NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

    Translate »
    0
     0
     Vaša korpa
     Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu
     Call Now Button