Farbara Kraljevo Isporuka

Tel: (+381) 64 64 28 171

Farbara Kraljevo

Isporuka

ROK ISPORUKE

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, Javićemo vam se na telefon. Period obrade porudžbine je najčešće do 10  radnih dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavestiti kurirska služba.

PREUZIMANJE POŠILJKE

“InterCont Trade” (Farbara Kraljevo) sarađuje sa nezavisnom kurirskim službama Aks / Post Express. Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8 do 18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom broja (+381) 64 64 28 171, ili putem email-a: maksimovictamara@gmail.com

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine je besplatna za iznos porudžbina većih od 25000 dinara.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Translate »
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu
    Call Now Button