Farbara Kraljevo Zamena proizvoda

Tel: (+381) 64 64 28 171

Farbara Kraljevo

Zamena proizvoda

Ukoliko ste nakon prijema utvrdili da Vam ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da postupite po niže opisanim procedurama.

 

PROCEDURA ZA ZAMENU ARTIKLA ZA DRUGI

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i bar kod artikla koji želite da zamenite

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara za zamenu ( klikni ovde za formular) ili pozivanjem broja telefona (+381) 64 64 28 171

Nakon toga, vrši se fizička provera za željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene  artikla za drugi.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili popunjavanjem formulara na linku koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati za drugu veličinu ili artikal u nekom od maloprodajnih objekata InterCont Trade! (Farbara Kraljevo) ili slati na adrese koje su navedene na računu-Narudžbenici.

ROK  ZAMENE

Rok za zamenu artikla za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda

TROŠKOVI ZAMENE

Direktne troškove vraćanja robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

Translate »
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu
    Call Now Button